Nem szükséges bemennünk a bankfiókba ahhoz, hogy megtudjuk, nagyjából mennyit kell visszafizetni a hitelre. A személyi kölcsön kalkulátorral kideríthetőek a várható költségek.

 Megoldás részben online

A koronavírus-járvány idején különösen érdemes a lehető legtöbb feladatot elektronikusan intézni. Erre több lehetőségünk is van. Egyrészt a személyi kölcsön online is kiszámolható. Másrészt a személyi kölcsön hitelkalkulátor segít az elektronikus tájékozódásban. A honlapon meg kell adni a jelenlegi munkaviszony hosszát és a havi jövedelmet. Ha van, szükséges feltüntetni a meglévő hitel havi törlesztőjét. Ezután következik a felvenni kívánt személyi hitel összege és a törlesztés időtartama. Mindez alapján a személyi kölcsön kalkulátor megmutatja a teljes visszafizetendő összeget és a havi törlesztőrészletet.

Az eleve is kedvező személyi kölcsön 2021 előtti igénylésekor most további engedményeket is adnak. Az első három hónapban alacsonyabb a kamat, így kevesebbet a törlesztő is.

A fedezet nélküli személyi kölcsön sokaknak vonzó, mert egyszerűen felvehető. Nincs szükség ingatlanra, adóstársat is csak akkor kell bevonni, ha a jövedelem nem elég garancia a visszafizetésre.

Az összeg adósságrendező hitelként is használható, hiszen bármire fordítható. Akár három napon belül folyósítják az kölcsönt.