Az ipari tisztítószerek piaca hallatán egy átlagembernek hatalmas konténerek, nagy teljesítményű takarítógépek, erős vegyszerek és veszélyes anyagok jutnak eszébe. Az igazság az, hogy akár otthoni használatra is vásárolhatunk már ipari tisztítószert, sokszor még kényelmesebben, mint a lakossági megfelelőjüket.

Ipari tisztítószer – ipari – környezetben

Hatóanyag, összetevő, kiszerelés, ár? Végső soron mi különbözteti meg igazán az ipari tisztítószereket a lakossági változattól? Ha jóminőségű terméket választunk, akkor mindhárom. A céges, ipari körülményekre tervezett termékek ár-érték arányban kiválónak kell lenniünk, másképp senki nem fogja őket megvásárolni. Sokkal gyakoribb, nagyobb felületű, erősebb és alaposabb tisztítást kell kiállnia a tisztítószernek, így ez is az ár-érték arány fontosságára vezethető vissza.

Ipari tisztítószer otthon

Mióta online áruházakon keresztül akár kis tételben is felvásárolhatóvá váltak az ipari tisztítószerek, nem ritka, hogy lakossági felhasználásra is vásárolják őket. (Nyilván a gyártóknak és a forgalmazóknak sem az az elsődleges célja, hogy ezt a szektort szolgálja ki, de amennyiben nem ipari körülmények között is biztonságosan használható a termékük, akkor bátran válogasson közölük magánhasználatra is.) Ha esetleg tartós és nagyon érzékeny beteg van a családban, vagy az eddig Magyarország számára ismeretlen vírushelyzet áll fenn, mint a COVID-19 alatt, teljesen érthető, hogy az ipari tisztítószerek felé fordulnak az átlagemberek is az otthonuk tisztítása érdekében.

A kiváló ár-érték arány miatt garantált, hogy sokkal több terméket kap mint a boltokban kapható lakossági termékek esetében, ráadásul a hatásfoka miatt kevesebbet is kell használni belőle. Vannak olyan háziasszonyok, akik már évtizedek óta a „gyárban” használt termékekre esküsznek otthon is.

Ha Önnek nem fontos a reklám a márka mögött, és nem elsősorban a főműsoridőben lement, hangzatos hatóanyagokat soroló termékeket szeretné előnyben részesíteni, hanem valóban hatásos és gazdaságos megoldást keres, válasszon ipari tisztítószert otthonra is!