A mezőgazdaságban használt tároló sátrak, különösen a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall rendszerek, kulcsfontosságú szerepet játszanak a gépek, takarmányok és egyéb értékes mezőgazdasági termékek védelmében. Ezek a sokoldalú, gyorsan felépíthető struktúrák nemcsak hatékony védelmet nyújtanak, hanem gazdaságos megoldást is kínálnak. A tároló sátor a mezőgazdasági és ipari környezetben egyaránt megállja a helyét. Csak annyi a dolgunk, hogy kihozzuk belőle a legtöbbet, mi nem nehéz, hiszen gyorsan, minimális tereprendezés után telepíthető és bármikor lebontható, áthelyezhető, esetleg bővíthető.

Miért van szükség tároló sátor használatára?

A tároló sátor alapvető célja, hogy megvédjék a benne tárolt értékeket az időjárási elemek káros hatásaitól. Legyen szó esőről, hóról, vagy erős napsugárzásról, a megfelelően kialakított elemek képesek ellenállni ezeknek a tényezőknek, így biztosítva a tárolt eszközök és anyagok hosszú távú megőrzését. Emellett az állattartás szempontjából is nélkülözhetetlenek, hiszen stabil, időjárástól védett környezetet nyújtanak.

Mit érdemes figyelembe venni a tároló sátor kiválasztásakor?

Fontos, hogy a választott tároló sátor mérete és alakja megfeleljen a tárolni kívánt gépeknek, anyagoknak vagy állatoknak! Ennek megfelelően több típus közül lehet választani. Mérlegelni kell, hogy a sátor hova kerül telepítésre! Ez befolyásolhatja a talaj előkészítésének módját és a sátor típusát. Többnyire minimális tereprendezés után azonnal telepíthető. Fontos még figyelni az adott régió időjárási viszonyait, hogy a tároló sátor anyaga és szerkezete megfelelően ellenálljon a helyi körülményeknek! A gravetti.hu oldalon garantáltan megtalálható a tökéletes kivitel.