Édesapám egy kiváló vállalkozó volt, de most már kicsit elfáradt, emiatt szeretne többet utazgatni és pihenni, de a cég bizony sok elfoglaltsággal jár. Úgy gondolta, hogy már most elég idős vagyok ahhoz, hogy átvegyem tőle ezt a feladatot, szóval már hónapok óta tulajdonképpen én irányítom azt. Persze apu azért még sokszor ellát a tanácsaival, de azt mondta, hogy ezeket nem kell megfogadnom, ha én esetleg máshogy látom jónak.

Már történt is egy nagyobb változás a cégben, mióta átvettem a vezetést: együttműködünk egy profi székhelyszolgáltatóval.

A székhelyszolgálat budapest városában egy igazán előnyös dolog. Kezdjük is talán a leglényegesebbel, hogy miért: sokkal olcsóbb, mintha mondjuk egy irodát bérelnénk csak azért, hogy a székhelyünk ott legyen bejelente. Mivel mi kis cég vagyunk, és mindenki tud otthonól dolgozni, így igazából irodára nincs is szükségünk, és eddig is csak a székhely miatt béreltünk.

Mióta a Székhely Centrum biztosítja ezt számunkra, jóval kevesebbek lettek a kiadásaink. Az így felszabadult pénzt sokkal hasznosabb dolgokra is el tudjuk már költeni: például vállalatunk fejlesztésére.

Mi vidéken működünk, és a fővárosba elég ritkán járunk, de ettől még tökéletesen működik a dolog a pesti székhellyel, hiszen a szolgáltató mindent elintéz helyettünk. Még a hivatalos leveleket is tovább küldik a számunkra, ami semmiféle plusz költséget nem hordoz magában.

A székhelyszolgálat Budapesten bárki számára elérhető, mert tényleg olcsó, és az ezzel járó ügyintézés is szörnyen egyszerű. Szóval, ha szeretnéd a lehető leghatékonyabban működtetni vállalkozásodat, akkor ezt a szolgáltatást valóban érdemes igényelned, hiszen ezzel komoly előnyt szerezhetsz a versenytársaiddal szemben.

Én teljesen elégedett vagyok a szolgáltatásukkal a mai napig. Minden levelet időben megkapok tőlük, és a székhellyel kapcsolatos ügyintézések is biztos kezekben vannak.

A cég tényleg hatékonyabb, mióta a SzékhelyCentrummal partneri kapcsolatba léptünk. Apukám is megdicsérte ezt a döntésemet, és nagyon bánja, hogy neki eddig sosem jutott eszébe, hogy éljen ezzel a fantasztikus lehetőséggel.

Ti viszont ne várjatok tovább feleslegesen, és lépjetek minél hamarabb ebben az ügyben!