Az esztétikai fogászat egyre népszerűbbé válik Magyarországon, és ennek egyik különleges, ám lenyűgöző eleme a fogékszer. Ez az apró, ámde látványos kiegészítő nemcsak a mosolyt varázsolja még ragyogóbbá, hanem egyéniséget is kölcsönöz viselőjének.

A fogékszer egy apró, dekoratív ékszer, amelyet a fogak felszínére ragasztanak. Az ékszerek különböző formákban és anyagokban elérhetők, például arany, ezüst, kristály, sőt akár gyémánt is lehet. A fogékszerek nem okoznak maradandó elváltozást a fogzománcban, és megfelelő ápolás mellett akár több hónapig is a helyükön maradhatnak.

A fogékszer előnyei

Esztétikai vonzerő: A fogékszer viselője mosolyát különlegessé és figyelemfelkeltővé teszi. Egy jól megválasztott ékszer eleganciát és egyéniséget kölcsönöz.

Biztonságos és fájdalommentes: A fogékszer felhelyezése veszprémi rendelőnkben gyors és fájdalommentes folyamat, amely nem igényel fúrást vagy fogsérülést.

Könnyen eltávolítható: Ha úgy döntene, hogy megválik a fogékszerétől, a veszprémi szakemberünk könnyedén, anélkül távolítja el, hogy kárt tenne a fogzománcban.

Testreszabhatóság: Számos formában és színben elérhető veszprémi rendelőnkben a fogékszer, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illő darabot.