hiányos

Tisztelt Szervezők!

Idén 2. alkalommal vettünk részt portánkkal a KÖN rendezvénysorozatán, nagy örömmel!
Tavalyi indulásunkkor kedveskedtek a szervezők programcsomaggal: a jellegzetes zászlóval, kis plakáttal, műsorfüzettel. Sajnálatos módon idén semmilyen propaganda anyagot nem kaptunk. (Zászló eleve volt, nem is vártuk volna el...)
Ennek ellenére - a helyi szervezésnek és megyei médiának köszönhetően - szép számmal voltak érdeklődők, látogatók, számos dicséretet kaptunk.
Péntek Nóra

A szerkesztők megjegyzése

Kedves Nóra!

Nagyon örülünk sikerüknek, gratulálunk hozzá, és köszönjük ennek érdekében végzett munkájukat. Igen, nagyon sok múlik a helyi média mozgósításán, örülünk, hogy erre is fordítottak gondot.
Nagyon szívesen küldtük volna a szokásos propaganda anyagot, de 2013-ban sajnos nem rendelkeztünk elegendő anyagi forrással, ezért maradt el. Most mindössze arra volt lehetőségünk, hogy a letölthető anyagok közé feltegyük a plakát nyomtatható verzióját, és hogy megjelentessük az országos programfüzetet, melyet a fidelio a szokásos terjesztési helyekre szállított ki.
Úgy gondoltuk azonban, még így, "szorosra húzott nadrágszíjjal" is érdemes nekivágni, mert mindennél fontosabb, hogy ne szakítsuk meg ezt az immár több mint húszéves rendezvénysorozatot.
Reméljük, a "mostohább" körülmények nem szegték kedvüket, és jövőre újra csatlakoznak!

Kívánunk sok sikert az év hátralévő részéhez is!

Üdvözlettel és barátsággal:
Ghyczy Gabriella
országos szervező