Szimpla Kert

BUDAPEST, VII.
1075
Budapest
Kazinczy utca 14
Telefon: 
06306333824
E-mail: 
orsi.liptay@szimpla.hu

Adatok

Leírás

15 éve valami történt a VII. kerületi Kazinczy utcában. Azóta, ha azt mondjuk “romkocsma”, mindenkinek ez a dolog jut eszébe, pedig azóta se tudja senki, hogy mi is az. A Szimpla Kertet a változás iránti vágy, az unalomból, a megszokottból való kitörés vágya hozta létre, kezdettől fogva egy olyan hely kívánt lenni, amiben mindenki otthon lehet, olyan érzéseket, emlékeket hív elő, olyan új élményekkel tud gazdagítani mindenkit, amitől egy kicsit jobb budapestinek lenni.
Az elmúlt években főleg a külföldiek célkeresztjében vagyunk mint látványosság és szórakoztató központ, de soha nem múló célunk, hogy a magyar közönség és a magyar művészek számára is inspiratív környezetet teremtsünk, segítsük a jó célokat, lendületet adjunk a legmerészebb alkotói vagy civil törekvéseknek.
Szeptember 21-én egy kicsit megállunk, és ránézünk az elmúlt 15 évre. Nem vállalkozunk másra, mint, hogy mindenkinek kellemes napot okozzunk, csupán azzal, hogy azt csináljuk amit szoktunk, talán egy kicsit jobban felvállalva, hogy mi mit szeretünk, hogy szerintünk miről szól a Szimplaság.
Reméljük még sokszor telik el 15 év veletek!

Szimpla Kert